KLIPPNING & HÅRFÖRLÄNGNING GÖTEBORG

Är det dags att klippa sig eller kanske färga håret? Vi utför klippning, färgning, toning, hårförlängning i Göteborg på vår salong (Kyrkogatan 42). Bambu med personal tar emot dig och utför det du önskar inom hårvård. Vår noggrannhet i det vi gör är en viktig del i vår personals arbete för att kunna erbjuda våra kunder en behandling att vilja återkomma till.

När det kommer till hårförlängning använder vi oss av keratin/microringar och tejpmetod. Alla produkter och material vi använder oss av är givetvis högkvalitativa och godkända enligt standarder.

Innan insättning av hårförlängningen erbjuder vi en kostnadsfri konsultation. Vi erbjuder även uttagning av hårförlängningen.

När ni vänder er till oss för hårförlängning vill vi självklart att ni ska bli helt nöjda över servicen och resultatet. Därför är noggrannhet en stor del av vårt arbete.

Priser hårförlängning
Insättning keratin/microringar 100st: 180 minuter, 1 900 kr
Insättning keratin/microringar 25st: 650 kr
Insättning keratin/microringar 50st: 90 minuter, 1 100 kr
Insättning tejp metod: 1 100 kr
Uttagning 100st: 105 minuter, 1 199 kr
Uttagning per timme: 599 kr/h

Boka tid här, kom in på drop in eller ring oss på 031-711 25 00 så klipper vi dig, färgar ditt hår eller genomför hårförlängning i Göteborg på vår frisörsalong.

Välkommen att kontakta oss!